GLOBALNI POP FENOMEN JUSTIN BIEBER NOVO LICE CALVIN KLEIN-A

Prestižni američki modni brend Calvin Klein, Inc. objavio je da će globalna superzvezda i 30-struki platinumski fenomen Justin Bieber zajedno sa holandskim supermodelom Larom Stone biti zaštitno lice za sezonu proleće/leto 2015. u multimedijalnoj kampanji za kolekcije Calvin Klein Jeans i Calvin Klein Underwear.

Atraktivne fotografije uradili su Mert Alas i Marcus Piggott u Njujorku, a poslednja kampanja u glavnim ulogama sadrži Biebera i Stone u ključnim jeans i underwear komadima sezone, čuvajući pritom bogato modno i muzičko nasleđe brenda.

“Calvin Klein je iconic brend i vrlo sam uzbuđen i počastvovan što sam postao deo njegovog nasleđa ovom kampanjom. Ja sam dugogodišnji fan brenda i već neko vreme nosim njihov jeans i donji veš, tako da je ovo za mene ostvarenje sna“, izjavio je kanadski pevač. “Ovo je početak uzbudljive nove godine za mene, lično i profesionalno, i to što sam deo ove kampanje fantastična je prilika i iskustvo!“

Calvin Klein nije želeo da izgubi legendarnu konekciju sa jednom od najranijih i najupečatljivijih kampanja u istoriji brenda iza koje stoje Mark “Marky-Mark” Wahlberg sa britanskim supermodelom Kate Moss. Tokom godina, modna kuća radila je na produbljivanju veze sa svetom muzike i pop kulture, oblačeći i podržavajući muzičare raznih žanrova širom sveta. Samo tokom prošle godine brendu su poverenje ukazale zvezde poput Taylor Swift, Drake, Sam Smith, Kanye West, Harry Styles, Ciara, Usher, Future, Rita Ora, Trey Songz, Ne-Yo, Iggy Azalea, Fergie, Joe Jonas, Nick Jonas, Common, Solange Knowles, Big Sean i Tinie Tempah.

Kampanja koja je napravila pravi bum na socijalnim mrežama, biće plasirana u 20 zemalja tokom predstojećeg proleća i leta.

JUSTIN BIEBER:

Muzičar, plesač, glumac i tekstopisac, Justin Bieber – koji je nedavno rangiran na prvo mesto od strane socijalne mreže Twitter kao muzičar sa najviše pratilaca u 2014. do sada je objavio 4 broj jedan albuma a pojavio se i u dva filma Never Say Never (2011) i Believe (2013). Godine 2011. bio je nominovan za najboljeg novog umetnika na dodeli Grammy. Dve godine kasnije osvojio je Diamond award koju dodeljuje diskografska industrija kao priznanje za single “Baby” koji je prodat u preko 9 miliona kopija. 

LARA STONE:

Stone, koju smatraju za jednu od najpriznatijih supermodela današnjice, pod dugogodišnjim je ugovorom sa kućom Calvin Klein. Prvo pojavljivanje za potrebe brenda zabeleženo je 2007. godine na modnoj reviji posle čega je angažovana za zaštitno lice.

Kolekcije Calvin Klein jeans kao i Calvin Klein underwear za sezonu proleće/leto 2015. možete kupiti u multibrand prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

EDITORIAL CREDIT: Calvin Klein Jeans, Calvin Klein Underwear

IMAGE CREDIT: © Mert Alas and Marcus Piggott

VIDEO CREDIT: © Johan Renck

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group