H&M predstavlja novu kolekciju za proleće 2022. godine

Treće izdanje proslavljene H&M Edition serije predstavljeno je novom kolekcijom koja debituje za proleće 2022. godine...

Koncept nove linije fokusira se na uspostavljanje budućnosti muške garderoba i aksesoara u saradnji sa globalnom zajednicom pojedinaca. Za sledeće proleće, H&M premijerno izlazi na ulice Nju Orleansa kako bi lansirali kampanju u čast progresivne unikatnosti i individualnosti.

Sudeći prema Rosu Lijdonu, direktoru dizajna muške garderobe kompanije H&M: „Početna tačka svake Edition kolekcije predstavlja izazov i inovaciju unutar našeg samoodrživog rada. Jedna od ključnih stavki ove sezone bilo je uključivanje prirodnih tehnika bojenja baziranih na biljkama. Klasični muški komadi, svakodnevni odevni predmeti i askesoari, sada zajedno dobijaju osvežena izdanja i kombinovani su kako bi kreirali moderan izgled na koji smo veoma ponosni“.

Radeći naporno na aspektima radne odeće, gorpkora i uličnog žargona, H&M je kreirao novu kolekciju Edition linije. Konvergencija trenutnih stilova rezultirala je obnovljenim naglaskom na praktičnom dizajnu zaduženom za dodavanje vrednosti putem svoje lepote i generalne funkcionalnosti.  

Upotrebom savremenih boja na bazi biljaka, inovativnost se nalazi u samom srcu ovosezonskog modnog izražaja. Biljni estrakti, bio-smole, prirodna glina i enzimi imaju svoju ulogu u tretmanu vlakana nove H&M kolekcije za ovo proleće. Kao rezultat, organske boje bujaju bez upotrebe štetnih hemikalilja, dok čitava kolekcija takođe ukljuje i mono-materijalne sastave, što znači da je većinu njenih komada moguće reciklirati u nekoj budućnosti.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group