Kompanija Puma i Džošua Vides predstavljaju novu kolekciju inspirisanu košarkom

Kalifornijski umetnik Džošua Vides postao je velika zvezda na sceni u proteklih pet godina...

Pored njegovog istraživanja umetničkog sveta, Vides je kreirao veliki uspeh u svetu sportske opreme sa dugačkom listom saradnji iza sebe. Nakon velikog interesovanja koje je izazvala specijalna serija njegovih Air Force 1 patika, on je kasnije zvanično sarađivao sa brendovima kao što su Converse, New Balance i Suicoke. Sada, ovaj umetnik ušao je u partnerstvo sa kompanijom Puma, kako bi zajedno sa njom kreirao kolekciju patika i komada odeće inspirisanih svetom košarke.

Skice leže u samom jezgru nove saradnje, kao što bi se i moglo očekivati imajući u vidu da je Vides zaslužan za privlačenje pažnje miliona ljudi svojim konceptualnim reinterpretacijama. Kada je reč o ponudi obuće, kompanija Puma u novoj kolekciji nudi Blaze of Glory, Trinomic i Trinomic Blaze Court modele, koji su na savršen način akcentovani crnim i belim tonovima preko čitave svoje površine. Videsov prepozoznatljivi logo pojavljuje se na svim ovim modelima, ali i na delu pratećeg opsega odevnih komada.  

Ponuda odeće startuje sa majicama, običnim crnim duksericama, duksevima sa kapuljačama i trenerkama, obeleženim belim linijama i košarkaškim motivima širom svojih površina. Dukserice i trenerke u crno/belim kombinacijama poseduju klasično tematski odrađene siluete dva košarkaša na terenu koji kompletiraju čitavu priču. Novoj kampanji Puma Hoops pridružila se i zvezda srednjoškolske košarke Majki Vilijams, koji je bio zadužen za predstavljanje izgleda čitave kolekcije.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group