Ljubiteljima retro stila Timberland predstavlja Brooklyn model patika

Ove sezone, Timberland predstavlja Brooklyn, patike inspirisane retro stilom, kao dokaz da brend nastavlja da kreira obuću u istom, prepoznatljivom maniru.

Napravljene za ljubitelje stila 90-ih, Brooklyn patike glavni su dodatak kolekciji koja na pravi način odražava DNK brenda. Oksfordice sa pertlama, napravljene su od mix-a različitih materijala, antilopa visokog kvaliteta i pune neprobojne tkanine. Brend je najavio da će tokom ranog proleća predstaviti i posebno izdanje patika od kože i platna, kao i čizme sa rajsferšlusom. Izradi donjeg dela obuće i ovog puta posvećena je puna pažnja, a korišćenjem Aerocore tehnologije upotpunjen je kvalitet, čineći patike savršenim za urbane avanture njenih vlasnika.

Nova Brooklyn kolekcija dostupna je za kupovinu u Timberland prodavnicama širom Srbije – u Beogradu – Ušće shopping center, Rajićeva Shopping center, Delta city i Novom Sadu – Promenada centar.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group