Najbolji dezodoransi za muškarce

Muškarci danas imaju veliki izbor dezodoransa pred sobom, ali mi ćemo vam predstaviti one najbolje...

Život bez dezodoransa bi danas bio poptuno nezamisljiv. Osim što neutrališu neprijatne mirise, oni u sebi sadrže i antibakterisjke materije koje nas štite. Veliki broj različitih dezodoransa postoji kod nas na tržištu, pa su muškarci često neodlučni šta da uzmu.

Pre nego pto kupite dezodorans, morate se se prvo odlučiti za tip. Dezedoransi mogu biti u spreju, roll on ili u stiku. Svaki od ovih dezedoransa ima istu svrhu, ali je način upotrebe drugačiji. Dezodorans u spreju je definitivno najpopularniji i najveći broj muškaraca koristi ovaj dezedorans. Iako sprečava i neutrališe neprijatne mirise, dezedoran u spreju ne sprečava znojenje.

Dezedoransi u stiku i roll on dezedoransi su malo drugačiji. Oni pored mirišljavih mirisnih nota u sebi sadrže i druge supstance koje deluju kao kreme i smiruju kožu. Takođe, ovi dezodoransi utiču i na znojenje, pa mogu biti od pomoći onima koji se prekomerno znoje.

Mi vam predstavljamo najbolje dezedoranse koje možete naći na našem tržištu i koji će vam uvek pmoći da budete sveži.

Antonio Banderas Mediterraneo
Adidas Ice Dive
L'occitane Cedrat
Rexona Ice Cool
Old spice Classic
Gillete Endurance Cool Wave
Dove Men Care
Axe Instinct
Str8 Unlimited
Nivea Fresh Active

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group