Nova Sergio Tacchini i Yardsale kolekcija u kombinaciji sportskog i ležernog stila

Modni brend Sergio Tacchini stupio je u saradnju sa kompanijom Yardsale kako bi razvio ograničenu kolekciju koja spaja sportski i ležerni stil inspirisan devedesetim godina u čast velike evropske istorije legendarne marke...

Centralne tačke novog ograničenog izdanja predstavljaju retro pamučne i frotirne trenerke, koje dolaze u crnoj boji sa roze, belim i zlatnim detaljima. Tu su takođe i piqué pamučne polo majice u belim i plavim šemama boja, sa multikolornim retro grafikama na ramenima.

Za kompletiranje ovog specijalnog izdanja zaduženi su duksevi sa kapuljačama i majice sa specijalnim kolaborativnim umetničkim otiscima oba brenda, zajedno sa aksesoarima nalik šestopanelnim kačketima sa kobrendiranim prošivenim detaljima.

Sergio Tacchini x Yardsale kolekcija stigla je 30.juna i moguće je kupiti njene komade putem zvaničnih sajtova Sergio Taccini i Yardsale brendova.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group