Trend - Moda

Nove Nike Dank patike za planinarenje

Ukoliko volite da osvajate planinske vrhove, a pritom želite da imate stilizovanu i funkcionalnu obuću, Nike Dank će biti idealan izbor za vas…

Nike Dank je simbol ličnog stila još od kako je lansirana prva serija 1985. godine. Najnoviji model dizajniran specijalno za hladnu klimu, napravljen je od prirodne kože, a unutrašnjost čini vuna koja omogućava dodatnu toplotu.

Udobnost je postignuta i sa malom težinom, lepim ivicama i Zoom Air jedinicom u đonu, kao i memorijskom penom u ulošku i jeziku. Inspirisan je uličnom kulturom koja je pod uticajem umetnosti, muzike i mode ranih devedesetih godina. Ostrih dank je takođe poznat po proizvodnji raznobojnih džempera modernog dizajna.

Delovi crne kože oivičeni su prepoznatljivim Ostrih stilom kako bi dodali premijum izgled ovim živopisnim patikama, dok upečatljiva zlatna boja povezuje ikonsku siluetu sa jednom od najslavnijih era kulture. Nike Dank će biti idealan izbor, ukoliko budete išli na kampovanje ili na bilo koje mesto gde će vam biti potrebna topla obuća, a njihova cena iznosi 120 dolara.

P.Ć.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group