SCOTCH&SODA – KOLEKCIJA PROLEĆE/LETO 2015

Rokenrol u okršaju sa peščanim obalama, gospodin sreće svoj surfer alter-ego i sudar civilizacija donosi Afriku u Ameriku.

U fokusu sezone proleće/leto 2015. holandskog luxury casual brenda SCOTCH&SODA nalaze se eklektički kontrasti i smele kombinacije print na print. Spaja zabavu i lakoću leta sa vrcavim majicama i retro stajlingom. Smart blejzeri su upareni sa šorcevima za plažu a print hibiskusa je upotpunjen razigranim tufnama. Vaš total look od glave do pete upotpuniće slameni šeiri I platnena obuća. Kolekcija je podeljena u četiri tematske celine:

ALOHA LONDON

Londonska rokenrol scena u sudaru sa opuštenom cool letnjom destinacijom Havajima. Paleta boja je sveža i smela sa ponekim crnim i isprano sivim detaljem uz trunku vibrantno crvene. Referenca britanskog roka je omekšana razigranošću Pacifika.

CARNABY SURF

Napravite casual iskorak u retro svet gospode koja obožavaju uzbuđenja na talasima. Surfovanje danju i prepuštanje enigmatičnim zadovoljstvima noću. Carnaby Surf je vintage deo kolekcije inspirisan univerzumom nadrealnih nijansi.

SUN VALLEY TRIBE

Sun Valley Tribe samouvereno miksuje egzotične batik printove sa zemljanim tonovima i retro sportskim prugama. Odaje počast plemenskim tendencijama u kombinaciji sa paternima univerzitetskih natpisa i ručno rađenim motivima. Paleta boja održava živahno letnje raspoloženje uz dominaciju tonova poput meksičke mint, fiesta crvene i acid lime.

SEÑOR RETRO

Letnji džentlmen pribegava kapricioznom povratku u opuštene dane 50-tih godina prošlog veka u  Meksiku. Odmarajući se od gradskog života, on traži zabavne morke avanture. Napušta formalno ruho za ovu sezonu. Duhovite statement majice i stencil printovi će izmamiti po koji osmeh.

Kolekcija proleće/leto 2015. dostupna je u prodavnici Scotch&Soda u Beogradu – Kralja Milana 3, kao I multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group