Trend - Moda

Solarna jakna koja sija u mraku

Ova jakna je kreirana da vas greje i na temperaturama od -20 stepeni...

Vollebak brend se vraća sa još jednim odevnim predmetom na solarnu energiju. Oslanjajući se na svoju jaknu za trčanje na solarnu energiju koja je proglašena jednim od najboljih izuma magazina TIME, brend sada predstavlja svoju jaknu Solar Charged Puffer, dizajniranu da izdrži najhladnija i najtamnija mesta na Zemlji.

Za tri godine, Vollebak je stvorio jaknu koja ne samo da svetli u mraku, već vas greje na temperaturama od -20 ° C. Osnovna tehnologija koja ovo omogućava je ultra tanka poliuretanska membrana, odmah ispod površine jakne, koaj se puni pomoću sunčeve enrgije i koja kasnije emituje toplotu.

Konstruisana sa fosforescentnim jedinjenjem, jakna brzo skladišti bilo kakvu svetlost sa kojom dolazi u kontakt i vremenom je polako ponovo emituje. Membrana se ponaša kao da je živa, upija sunčevu svetlost poput biljke, a zatrim je tokom mraka emituje .

Zajedno sa prozirnom najlonskom mrežicom, lagana membrana se nalazi na spoljnoj strani jakne. Tokom dana pufer jakna deluje potpuno belo, da bi u mraku sijala kriptonitnom bojom.

Vollebakova solarna jakna dostupna je po cenu od 1.315 američkih dolara.

Foto:Hyperbeast

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group