Zara predstavlja novu kolekciju za sezonu jesen/zima 2021. godine

Modna kuća Zara, za ovu jesen pripremila je predivne komade, neutralnih boja, koji svoju inspiraciju duguju radnim odelima...

Pod parolom Workwear Uncut, Zara predstavlja svoje najnovije stilske opcije za muškarce i ovosezonske hladnije mesece. Modeli Martijn Faij i Džejms Bik priključili su se kampanji modnog brenda, kako bi nam predstavili ležerne kapute, tople trikotaže i mnogo toga drugog nastale za ovu veliku priliku.

Funkcionalnost i stil dolaze zajedno u novoj kolekciji brenda Zara i komadima inspirisanim radnim odelima. Ovakvi detalji najuočljiviji su prilikom posmatranja toplije garderobe, kao što su jakne i kaputi. Modna kuća Zara pripremila je klasične komade kao što su parka jakne, ali je njihov izgled potpuno usavršila štepanim detaljima.

Poznata po praćenju stilova, kompanija Zara za ovu sezonu uključuje nešto opuštenije i šire siluete. Ukupan dizajn svih komada iz kolekcije uključuje sve, od širokih panalona i torbi do mekanih materijala i traperskih kapa. Nove Trek čizme zadužene su za kompletiranje izgleda kolekcije koja svoju inspiraciju vuče iz zimske radne opreme.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group