Batman časovnik od 30.000 dolara

Kross Studio je predstavio svoj vrhunski kolekcionarski Batman sat kao deo svoje predstojeće saradnje sa Warner Bros kompanijom.

Posvećeno Mračnom Vitezu, ovo prvo zajedničko izdanje odaje počast jednom od najpoznatijih automobila u istoriji stripa: Betmobilu. Odabirući elegantan model iz filma iz 1989. godine u režiji Tima Burtona, Kross Studio je izradio prvi stoni sat koji je dizajniran kao Betmenovo vozilo.

Ograničen na samo 100 komada, Kross Studio je uspeo da razvije vrhunsko kretanje sata po meri, poštujući tačan oblik Betmobila iz 1989. godine. Sat se sastoji od 512 komponenata - 115 za karoseriju i 397 za sam mehanizam sata, što je znatno više u odnosu na tradicionalne mehanizme koji obično imaju oko 130 delova.

Karoserija je napravljena od crnog aluminijumskog kompozita, sa vazduhoplovnom zaštitnom oblogom koja štiti sat od udaraca i ogrebotina. Sati i minute prikazani su vodoravno sa dva cilindra, dok je vertikalni regulator istaknut kroz turbinu na prednjem delu automobila.

Ova ekskluzivno kolekcionarsko remek relo proizvedena je u ograničenom izdanju od 100 numerisanih komada i sada je dostupno po ceni od 30.000 dolara.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group