Bentley i Breitling kreirali još jedan vrhunski časovnik

Bentley i Breitling zajedno rade već 17 godina, a novi Chronomat model proslavlja ovo dugotrajno partnerstvo.

Novi Chronomat je svestrani sportski sat koji „se može nositi na plaži, ali i na crvenom tepihu“. Ima kućište od nerđajućeg čelika od 42 milimetara sa zelenim brojčanikom i crnim kontrastnim brojačima hronografa.

Ostale karakteristike uključuju narukvicu od nerđajućeg čelika s kopčom i Bentley graviranje oko prozirnog safirnog brojčanika.

„I Bentley i Breitling dele slavne baštine koje su temelj budućih svetskih tehnoloških i dizajnerskih dostignuća za naše brendove. Od vrhunske tehnologije koja Bentley definiše kao vrhunski luksuzni brend, do putničkog okruženja koje maksimizira udobnost i luksuz bez premca, naš novi časovnik crpi inspiraciju iz naše istorije dok istovremeno pokreće našu viziju napred ", rekao je izvršni direktor Bentleya Adrian Holmark.

Izvorno, Chronomat je bio inspirisan satom Frecce Tricolori, razvijenim i predstavljenim 1983.godine.Ovaj najnoviji model  nazvan je B01 42 Bentley i ima sledeće karakteristike:

Materijal: nerđajući čelik

Prečnik: 42 milimetara

Visina: 15,10 milimetara

Otpornost na vodu: do 20 bara (200 metara)

Staklo: safir, konveksno, dvostruko antirefleksno

Zadnje kućište: navojni čelik, safirno staklo

Kruna: vijkasto zaključana

Što se tiče cene ona inzosi 8.100 dolara u Sjedinjenim Državama i 7.900 evra u Evropi.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group