Breitling Bentley GT Dark Sapphire

Predstavljen na ovogodišnjem sajmu automobila u Frankfurtu, kao deo ograničene serije od samo 500 jedinica, Breitling Bentley GT Dark Sapphire je jedinstveni omaž sasvim novom Bentley Continental GT modelu…

Sa šik kućištem koje ima prečnik od 48 mm, koje prati AR tretirani safirni kristal i vodootpornost do dubine od 100 metara, ovaj ekskluzivni časovnik spaja stil sa sportskim osobinama, na najbolji mogući način.

On ima tamno plavi safirni brojčanik sa superiornim motivom dijamanta, koji je inspirisan enterijerom i kontrolnom tablom novog Continental GT modela, a tu su takođe i flourescentne kazaljke i indeksi, što će vam omogućiti da uvek znate tačno vreme, ali i ostavite savršeno snažan utisak i u mrklom mraku. Mehanizam ovog časovnika je kompleksni švajcarski automatski Breitling Caliber B06 sa 47 dragulja, frekvencijom od 28.800 vph i rezervom energije od 70 sati.

Kao i uvek do sada, i ovaj Breitling časovnik u sebi krije mnogo više od dobrog izgleda. On ima COSC sertifikat kao hronometar, kako njegov mehanizam sadrži genijalni sistem hronografa od 30 sekundi, koji je inspirisan Breitling patentom iz 1926.godine. Ovaj sistem sadrži centralnu kazaljku koja ceo krug obiđe za pola minuta, tako osiguravajući precizna očitavanja vremena.

Najnovija Breitling for Bentley kreacija finiširana je elegantnim crnim gumenim kaišem sa dijamantskim motivom. O ceni još uvek nije bilo reči, ali smo sigurni da će svi oni koji imaju dovoljno novca da kupe novi Bentley Continental GT moći sebi da priušte i ovaj odgovarajući časovnik.

Lux Life

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group