Breitling i Bentley predstavili fenomenalni časovnik

Poznate kompanije ponovo su sarađivale i ovoga puta kreirali sjajan časovnik koji će se svideti svim muškarcima...

Kolaboracija ove dve kompanije započela je 2003. godine i od tada, dobili smo mnoštvo fenomenalnih satova od kojih zastaje dah. Sada nam stiže i fenomenalni Breitling Premier Bentley Centenary Limited Edition sat koji je predstavljen na sajmu automobila u Ženevi, zajedno sa Bentley Continental GT Number 9 automobilom.

Ovaj sat sadrži kućište veličine 42 mm u kom se nalazi hronometarski B01 automatski hronograf. Braon brojčanik Centenary Limited Edition modela reflektuje čuvene furnire koje Bentley brend koristi u svojim luksuznim vozilima. Dostupan je u dve vrste završnih detalja – nerđajući čelik i 18 karatno roze zlato.

Obe verzije imaju bran kožni kaiš, dok verzija od čelika dolazi sa metalnom narukvicom. Ova verzija će biti ograničena na 1.000 komada, sa cenom od 9.600 CHF, dok će verzija od roze zlata biti ograničena na 200 jedinica, sa cenom od 27.000 CHF. Obe verzije će biti dostupne za kupovinu od jula ove godine.

Zbog svog elegantnog dizajna, ovaj sat će savršeno odgovarati muškarcima koji vole da se elegentno oblače i dosta vremena provode u odelu i na sastancima.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group