Bulgari predstavlja novu seriju svojih legendarnih sportskih satova

Linija laganih sportskih satova Bulgari Aluminium dobija novu koloritnu seriju orijentisanu ka putovanjima, sa dodatkom GTM komplikacije na mehaničkim mehanizmima...

Na osnovama drugog hronografa po popularnosti na svetu, projekat novih GTM satova startovao je prošle godine, tokom situacije u kojoj su internacionalna putovanja potpuno obustavljena, ali sada deluje kao da novi modeli stižu u pravom momentu i u velikom stilu, potpuno spremni da osvoje svet.

Umesto da predstavljaju tradicionalne dan/noć dvadesetčetvoročasovne sisteme, GMT modeli se oslanjaju na Bulgari Aluminium plave gumene brojčanike, dok se glavni dizajner kompanije Bulgari, Fabricio Buonamasa, opredelio za dodavanje crvenih i plavih "Pepsi" kolorita u okviru brojčanika, sa pointerom u obliku strele koji pokazuje griničko srednje vreme.

Satovi koriste B192 automatski mehanizam sa 42 sata rezervne snage i opcijom podešavanja GMT kazaljke i lokalnog vremena upotrebom krunice za navijanje.

Sa 40 mm velikim aluminijumskim kućištem, titanijumskim zadnjim delom i gumenim kaišem, Bulgari Aluminium modeli su uvek predstavljali dobre kandidate za putne satove zbog velikog komfora koji nude tokom nošenja. Italijanska juvelirska kompanija oslonila se na ove karakteristike prilikom kreiranja prve serije modela tokom 1998. godine, koja je postala zvanična marka satova Boeing 747 flote kompanije Alitalia.

Bulgari Aluminium GMT satovi dostupni su u zvaničnim Bulgari buticima i sajtu ovog brenda po ceni od 3.500 dolara.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group