Casio predstavlja premijum verziju svog popularnog modela iz osamdesetih

Casio G-SHOCK najnovije premijum MR-G izdanje dobija formu originalnog modela iz 1983.godine…

Koristeći premijum materijale u kombinaciji sa visokim nivoom kvaliteta izrade, MRG-B5000 prikazuje nam ikonični oblik kućišta, koji je inkorporiran sa titanijumskom konstrukcijom, DLC slojem otpornim na ogrebotine i DAT55G titanijumskom narukvicom, u pratnji Cobarion baze koja predstavlja leguru kobalta i hromijuma koja je četiri puta jača od titanijuma, a sija poput platine i AR safirnog stakla, sa naprednim Sallaz poliranjem. Sama baza sadrži 25 delova.

Težak 114 grama, MRG-B5000 sadrži isti nivo funkcionalnosti kao i njegovi GMW rođaci, sa Tough Solar Power, Multi-Band 6 automatskom kalibracijom vremena, vodootpornošću do dubine od 200 metara, 39 vremenskih zona, štopericom, alarmom, kalendarom, Super Illuminator LED pozadinskim osvetljenjem, Phone Finder funkcijom, podešavanjem na više jezika i mogućnošću povezivanja sa pametnim telefonom uz pomoć Bluetootha.

Ovi časovnici, koji će 12.marta biti zvanično lansirani u Japanu, dobili su premijum cene od oko 4.000 dolara za DLC verzije, odnosno 3.500 dolara za titanijum-karbidne opcije.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group