Trend - Satovi

DeWitt brend prestavio sat od 52.000 dolara

Čuvena časovničarksa kuća predstavila je fenomenalni Academia Slide model...

Na čuvenom sajmu, Baselworld, predstavljeno su mnogobrojni skupoceni i luksuzni satovi, a jedan od njih bio je i Academia Slide koji je zadivio sve svojim dizajnom, ali i cenom.

Pravougaona baza od mesinga, dekorisana je arapskim brojevima koji obeležavaju svaki sat. U centralnom delu brojčanika, kazaljke u formi mača predstavljaju minute. Prema DeWitt brendu, “ovaj jednostavni, intuitivni dizajn je neverovatno energetski efikasan, pri čemu se prikaz sata prirodno i fluidno kreće preko brojčanika. Svaki deo ovog časovnika je povezan – kada sat dođe u svoju ravnu poziciju, on odmah kreće prema svojoj prvobitnoj vertikalnoj poziciji, dok druga komponenta započinje svoje spuštanje”.

Kućište ovog modela, korona i poleđina kućišta su napravljeni od titanijuma. Moramo naglasiti da je ovaj model nešto veći, pa meri 49.2 milimetra u prečniku, sa debljinom od 15.3 mm, što je definitivno neophodno kako bi mehanizam veličine 39.6 mm u prečniku stao unutar njega.

Unutar titanijumskoj kučišta nalazi se DW 0101 mehanizam koji se sastoji od 276 različitih delova i koji jasno pokazuje zbog čega je ovaj sat tako skupocen.

Lux Life

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group