Fossil predstavio pametni sat

I Fossil je odlučio da zaprati trend popularnih tehnoloških kompanija...

Čini nam se da dana sve postaje „pametnije“ i da svaki uređaj može da vrši na desetine funckija. I časovničarske kompanije su počele da implementiraju tehnologiju u svoje satove kako bi ih učinili naprednijim i bolji. Fossil je jedan od najpoularnijih časovničarskih brendova jer je dosta pristupačan i pruža sjajne satove koji mogu zadovoljiti svačije želje.

Novi Fossilov pametni sat nosi naziv Fossil Q i možemo slobodno reći da je jedan od najboljih, a evo i zašto. Svi pametni satovi imaju jednu manu, a to je da ne liče na satove, već na ručne mobilne telefone. Fossil se potrudio da ovaj smartwatch zaista izgleda kao klasičan sat i moraćete dobro da se zagledate kako biste videli razliku.

Naravno, ovaj sat pruža mnogobrojne pametne mogućnosti kao što je puštanje muzike, primanje i obavljanje poziva, GPS lokator, praćenje srčanog rada i merenje broja koraka itd. Ovaj sat takođe sadrži i posebnu bateriju koja se puni samo jednom u 6 meseci, što je prosto neverovatno.

Pogledajte kako izgleda ovaj sat:

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group