Hamilton Khaki - sat spreman za svaku tajnu operaciju

Harison Ford, Alek Boldvin, Kris Pajn i Ben Aflek, igrali su CIA analitičara Džeka Rajana na velikom ekranu, dok sada Džon Krasinski ponavlja ikoničnu ulogu u novoj seriji i Tom Klensijevom agentu...

Naravno, svaki terenski operativac koji drži do sebe, mora da ima sat spreman za akciju u svakom momentu, verovatno proizveden u Americi, što značajno sužava izbor.

Posetioci Amazon Prime sajta oštrog oka, primetili su veoma taman i predivan model na Krasinskovom zglobu, a može im biti oprošteno ukoliko su pomislili da se radi o nečemu egzotičnom i ekstremno skupocenom. Zapravo, ovo je novi Khaki Field Auto Chrono model sata u „Full Black“ finišu kreiranom od strane kompanije Hamilton, jednog od najstarijih imena u američkoj industriji satova, brenda kreiranog u Pensilvaniji 1892. godine, sa impresivnim vojnim nasleđem koje stoji iza njega.

Kućište sata od 42 mm nerđajućeg čelika zaštićeno je PVD procesom, što ovaj sat čini idealnim za mornare ili neke taktičke operacije, sa šezdeset sati radne rezerve, hronografom i funkcijma datuma ili dana, a sve ovo dolazi u pratnji crnog gumenog kaiša. Ovaj model može pretrpeti dobre batine i ostati ključan za misiju zahvaljujući H-21 automatskom mehanizmu kreiranom u Švajcarskoj.

Kazaljke sata i minuta poseduju sive Super-LumiNova segmente za bolju vidljivost u svim uslovima, dok testirana vodootpornost ovog sata iznosi sto metara.

Hamilton, brend čiji je moto „američki duh, švajcarska preciznost“, bazira svoju Khaki kolekciju na satovima kreiranim mnogobrojnim poznatim vođama tokom Drugog svetskog rata, koji su koristili njegove satove tokom svojih ratnih dana, dok je takođe brinuo i da svi ostali oficiri američke vojske poseduju njihove satove.

Procenjen na 1.795 dolara, Khaki Field Auto Chrono sat u Full Black finišu, sada je dostupan na oficijalnom sajtu kompanije.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group