Trend - Satovi

Hamilton kreirao sat za novi film Kristofera Nolana

Tenet je novo remek delo poznatog reditelja, a ovaj sat kreiran je u njegovu čast...

Tokom poslednjih 9 decenija, Hamilton je obezbedio posebno kreirane satove za preko 500 produkcija. Jedan od najistaknutijih od njih je Murf sat iz filma „Interstelar“ iz 2014. godine, koji igra presudnu ulogu u zapletu.

Međutim, sada je Kristofer Nolan zadužio Hamiltona da stvori poseban sat, ovaj put za svoj nadolazeći film „Tenet“. Nazvan Hamilton Khaki Navy BeLOWZERO Tenet Special Edition, ovaj sat ograničen je na samo 888 jedinica.

Sat će biti dostupan u dve verzije: jednu sa crvenom strelicom na sekundama i drugu sa plavom bojom. Obe boje označavaju krucijalni aspekt oba vodeća lika, koje tumače Džon David Vašington i Robert Patinson.

Hamilton kaže da je trebalo 18 meseci da se stvori sat Tenet, uključujući proces tehničkog razvoja do finalne proizvodnje u laboratoriji u Švajcarskoj. Sat ima 46 mm kućište napravljeno od titanijuma prekrivenog crnim PVD-om, što mu daje vrlo taman, prikriven izgled.

Crna gumena traka odgovara tamnoj temi i sadrži znak Hamilton. Na sličan način, brojčanik je takođe obojen u tamnu nijansu sive boje, dok kazaljke i indeksi brojeva imaju nešto svetliju nijansu.

Hamiltonov Tenet sat biće dostupna od 1. jula sa cenom od 2.095 dolara.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group