Trend - Satovi

Hublot Big Bang Meca-10 Shepard Fairey

Poznati časovničarski brend još uvek zna kako da nas iznenadi...

Kada je reč o luksuznim i kvalitetnim satovima koji prkose vremenu i koji imaju neverovatnu tradiciju, onda je Hublot jedan od brendova koji će mnogima pasti na pamet. Hublot je kompanija koja ne kreira samo satove, već spaja umetnost sa preciznim ručnim radom kako bi stvorila satove kakvi se ne mogu javiti ni u snovima.

Big Bang Meca-10 Shepard Fairey časovnik nije izuzetak i sama njegova pojava će vas ostaviti bez teksta i u čuđenju, jer nećete moći da se nagledate njegove lepote. Ovoga puta, američki dizajner Šepard Feri, koji je i jedan od ambasadora Hublota, imao je jedinstvenu priliku da učestvuje u kreiranju novog sata, pa je tako rođen Big Bang koji nosi njegov naziv.

Ovaj sat je najnoviji dodatak "Hublot Loves Art" kolekcije i biće zaista specifičan model koji će učiniti da se svaki muškarac oseća specijalno kada ga nosi. Ono što moramo napomenuti jeste da se u ovom satu nalazi mehanizam koji je sklapan 2 godine i koji se satoji od 223 pokretna dela, što ga čini izuzetnim primerkom i doprinosi da Big Bagn sat ima još veću vrednost. On takođe ima i rezervnu energiju koja omogućava da ovaj sat radi 10 punih dana u slučaju otkazivanja mehanizma, što je impresivno, jer većina drugi satova nudi rezervno trajanje od samo 48 sati.

Ovaj sat će biti dostupan u dve boje, crnoj i "Navy"plavoj, tako da će kupci moći da se odluče za varijantu koja njima više dogovara. Informacije o ceni, kao i o broju prozivedenih modela nisu poznate, ali pretpostavljamo da će ovo biti ograničeno izdanje sa vrlo jakom cenom.

Foto: Luxatic

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group