Hublot Classic Fusion Bronze Bucherer Blue Edition časovnik

Hublot je sarađivao sa Bucherer kompanijom i kreirao fenomenalan muški časovnik...

Kompanije Hublor i Bucherer su jedna od najvećih imena švajcarskog časovničarstva i ovoga puta ove dve kompanije su se udružile kako bi kreirale pravo remek delo. Oni su kreirali sat koji nosi naziv „Hublot Classic Fusion Bronze Bucherer Blue Edition“ i koji će biti ograničeno izdanje od samo 150 kopija.

Ovaj sat predstavlja savršenu fuziju koja ujedinjuje umetnost i preciznu švajcasrku časovničarsku mehaniku koja čini da ovaj sat bude jedan od najpoželjnijih na svetu. Kada ovaj časovnik prvo ugledate, odmah ćete pripremiti da je on prilično velikih dimenzija. Prečnik kućišta iznosi 45 mm, što znači da će ovaj sat biti i te kako vidljiv na vašem ručnom zglobu i da će lako zapasti za oči svim vašim posmatračima.

Unutar kućišta nalazi se automatski HUB1112 mehanizam koji je ekstremno precizna i koji ima rezervnu energiju od 52 sata. Što se tiče dizajna i vizuelnog utiska koji ovaj sat ostavlja, on je zaista fenomenalan. Hublot i Bucherer nisu hteli da kreiraju sat koji će biti previše napadan i koji će po svaku cenu privlačiti pažnju, već su se odlučili za jednostavan i klasičan časovničarski dizajn. Brojčanik nije spektakularan i zaista pruža najosnovije informacije. Krasi ga prelepa rojal plava boja, dok su delovi kućišta ukrašeni bronzom i crnim mat metalom.

Narukvica je napravljena od ekskluzivne aligatorove kože i takođe je plave boje, dok su šavovi na njoj uklopljeni tako da se zlašu sa žućkastom bronzanom nijansom sata.

Ovaj sat biće eksluzivno ograničeno izdanje od samo 150 primeraka, tako da je cena nepoznata i dostupna je samo za ozbiljne kupce koji direktno kontaktiraju Hublot ili Bucherer.

Foto: Luxatic

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group