Trend - Satovi

Hublot i Berluti predstavljaju luksuzni časovničarski novitet

Hublotova Big Bang kolekcija predstavlja otmenost, luksuz i tehnohlogiju u malom paketu koji možete nositi na zglobu vaše ruke.

Ranije ove godine, Hublot je objavio Big Bang časovnik u milenijumskoj ružičastoj boji, koja je bila i najtoplija od svih boja u kolekciji, ali to se sada menja sa predstavljanjem Hublot Big Bang Unico Berluti Cold Brown verzije.

Najnoviji model spaja Hublotovo majstorstvo materijala sa vizijom Krisa Van Ašea, kreativnog direktora Berlutija, kako bi se stvorio model zasnovan po prvi put na ikoničnom hronografu Big Bang Unico. Ova saradnja sa kompanijom Berluti dovela je do toga da se kreira sat koji je jedinstven u svakom smislu te reči i koji i te kako privlači pažnju. Glavna zvezda ovog časovnika je koža, koja ga obavija i koja je čak umetnuta i u sam brojčanik. U pitanju je koža Venezia koja dolazi u hladnoj smeđoj boji.

Srce ovog Hublot Big Bang-a je mehanizam  MHUB1242 koji otkucava u crnom keramičkom kućištu od 45 mm i nudi rezervu snage od 72 sata. Sat Hublot Big Bang Unico Berluti Cold Brown dolazi u sanduku koji potpisuju dve kuće, u kombinaciji sa amblematičnim priveskom za ključeve Berluti i putnom futrolom.

Ovaj model će biti dostupan samo u ograničenom izdanju od 100 komada, a svaki se prodaje po neverovatnoj ceni od 26.200 dolara sa crnom keramičkom narukvicom ili smeđim kožim kaišem od Venezia kože.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group