HUBOLT KING POWER WBC - ČASOVNIK ZA ŠAMPIONA

Pobednik meča veka, Flojd Mejveder, dobio je od Hublot brenda specijalni časovnik dekorisan smaragdima – Hublot King Power WBC Full Pave…

Dizajniran da proslavi sponzorstvo ovog brenda i saradnju sa neporaženim šampionom, ovaj časovnik ima blistavo zelenu i zlatnu šemu boja, koja reflektuje tonove WBC kaiša, koji dobijaju najbolji bokseri sveta. Flojd je čak nosio Hublot ime na svom bokserskom šortsu tokom istorijskog meča protiv Menija Pakijaoa, i na taj način prikazao koliku podršku ima od ovog popularnog luksuznog švajcarskog brenda. Hublot je omiljeni časovničarski brend ovog šampiona, a časovnik koji su kreirali specijalno za njega svakako će biti glavna zvezda njegove masivne kolekcije luksuznih časovnika.

Ovaj zlatni časovnik prekriven je sa 428 dijamanata, koji teže do 2.04 karata, a njegova baza dekorisana je sa 48 tsavorita. Dizajn časovnika inspirisan je teškom i opasnom konkurencijom koja postoji u svetu boksa i časovničarstva, tako da sadrži u sebi inovativnu tehnologiju zbog koje može trajati zauvek.

2012.godine, Hublot brend započeo je svoje partnerstvo sa WBC, vodećim telom u boksu, pa su tako kreirali nekoliko časovnika inspirisanih ovim sportom i posvećenih dvanaestorici legendarnih boksera. Ovi časovnici su prodati na aukciji i na taj način je sakupljeno preko milion dolara, koje je WBC poklonio u dobrotvorne svrhe. 

Lux Life

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group