Jacob & Co predstavlja neverovatni sat inspirisan Fast and Furious franšizom

Luksuzni časovničarski brend Jacob & Co, udružio se sa Universal Pictures kako bi zajedno kreirali časovnik ograničenog izdanja, inspirisan Fast & Furious filmskom sagom…

Nazvan Fast & Furious Twin Turbo, časovnik specijalnog izdanja proslava dvadeset godina uspeha ove filmske franšize i predstavljen je tek nekoliko dana pre premijere F9 – najnovijeg dela Fast & Furious serije. Sa cenom od 580.000 dolara, časovnik ograničenog izdanja baziran je na komplikovanom Twin Turbo Furious modelu, koji je prethodno korišćen kao baza za satove kreirane u saradnji sa Bugatti brendom.

Novi Fast & Furious Twin Turbo časovnik ima kućište od karbona sa 88 delova, koje je dobilo brušenu čeličnu bazu. Karbonsko kućište kontruisano je sa jarko crvenim akcentima koji mu daju sportski izgled. Safirni kristal na brojčaniku odvažno akcentuje sliku iz prvog Fast & Furious filma koji pokazuje grid devojku sa dve zastave sa šahovnicama, koje stoje ispred Chargera Dominika Toreta i Toyote Supre Brajana O’Konora. Fast & Furious logo nalazi se na samom vrhu brojčanika.

Časovnik pokreće predivni Jacob & Co Caliber JCFM05. Ovaj mehanizam sa ručnim navijanjem sastoji se od 832 komponente i dobija dva turbijona sa trostrukim osama koji se konstantno rotiraju pri brzinama od 24,48 i 180 sekundi po svakoj osi. Mehanizam takođe ima decimalnu komplikaciju minutnog repetoira. “Naš Twin Turbo Furious je prirodan spoj sa Fast & Furious franšizom. Ne samo zbog svog imena, već zbog činjenice da je izuzetan. Jacob & Co je do sada imao više važnih partnerstava, ali nikada se nismo udružili sa nekim ko toliko odgovara našem DNK. Novi Fast & Furious Twin Turbo Furious časovnici će biti sjajni”, kako kaže Bendžamin Arabov, CEO Jacob & co brenda.

Samo devet ovakvih modela će biti proizvedeno, a moći će da se kupe od 25.juna, kada je ujedno i premijera novog Fast & Furious filma u Sjedinjenim Američkim Državama.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group