Trend - Satovi

Jaeger-LeCoultre predstavio luksuzni muški časovnik

Evo sata koji će savršeno odgovarati svakom elegantnom muškarcu...

Brilijantni proizvođač satova je ovoga puta predstavio prelepi i elegantni Geophysic True Second Boutique Edition sat koji je deo ultra ograničenog izdanja. Ovaj sat napravljen je u samo 100 primeraka, što znači da  će samo najveći, ali i najbogatiji srećnici uspeti da svoj zglob ukrase ovim časovničarskim remek delom.

Na prvi pogled, ovaj sat ne deluje preterano spektakularno i možda ćete pomisliti da su drugi lukszni satovi lepši na pogled, ali Jaeger-LeCoultre  je hteo da kreira pravi džentlmenski sat koji će uvek delovati elegantno i kulturno i koji neće previše odvlačiti pažnju, ali koji će uvek izlgedati interesantno i privlačno.

Brojčanik je okupan u prelepoj okean plavoj boji koja je odličan kontrast srebrnim kazaljkama i indeksima. Kućište je veličine 39.6 mm što znači da ovaj sat nije preterano veliki i neće biti veliki napor za vašu ruku i zglob. Na poleđini se nalazi safirni poklopac na kojem je ugravirano da se radi o ograničenom izdanju. Unutar kućišta se nalazi automatski precizni JLC Calibre 770 mehanizam koji ima pomoćnu energiju od 40 sati.

Ako pogledate kroz safirni poklopac, videćete fenomenalni mehanizam koji je okupan zlatom i koji doprinosi da ovaj sat bude još izuzetniji i vredniji.

Stilizovan, elegantan, a opet diskretan, ovaj sat je savršeni muški časovnik koji dolazi sa opasnom etiketom, pa je cena ovog sata 10.000 dolara.

Foto: Luxatic

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group