Kris Hemsvort novo lice Tag Heuer-a


Popularni glumac koji se proslavio kao super-junak Tor, postao je novi ambasador poznatog časovničarskog brenda…

Tag Heuer je sa ponosom predstavio Krisa Hemsvorta kao novo lice svoje reklamne kampanje koja će biti puštena malo pre Božića. Generalni direktor Tag Heuer kompanije, Žan Klod Bivijer nije mogao da sakrije svoje oduševljenje, a jasno nam je i zašto.

Kris Hemsvort je mladi glumac čija salva tek počinje da raste. Ovaj australijski glumac postao je poznat svetskoj publici kada je počeo da glumi u Marvel filmovima. On je tumačio nordijskog boga Tora, koji dolazi na Zemlju i postaje legendarni super-junak. Posle Tora, njegove uloge počele su da se nižu, a njegova slava i popularnost uzdigli su se neverovatnom brzinom.

Tag Heuer je primetio potencijal koji poseduje ovaj glumac, pa je uspeo da ga dovede u svoj tim. Kris Hemsvort će biti sjajno pojačanje švajcarskom brendu i biće savršen primer filozofije Tag Heuera koja klasi „Nikada ne pucaj pod pritiskom“.

 
 

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group