Lamborghini i Roger Dubuis predstavljaju novi časovnik

Kako bi proslavio lansiranje Lamborghinijevog hibridnog automobila Essenza SCV12, italijanski auto brend i Roger Dubuis predstavili su sat ograničenog izdanja.

Nazvan Excalibur Essenza SCV12, sat je napravljen u saradnji sa Lamborghinijevim moto-sportskom partnerskom kompanijom, Squadra Corse. Zasnovan na satu Excalibur Aventador S, novi časovnik sadrži prepravljenu verziju pokreta Duotor Rogera Dubuisa. Kao i hiper-automobil koji ga je inspirisao, Lamborghini Roger Dubuis sat spušten je do osnovnih stvari i dizajnerskih elemenata koji su direktno inspirisani Essenzom SCV12 modelom, uključujući način na koji radi brojčanik i mehanizam koji se nalazi iznutra. Sat takođe sadrži zelene akcente inspirisane Essenza SCV12 modelom koji čine sjajan kotrast karbonskoj konstrukciji sata.

Kupci ovog "hiper sata" moći će da ga prilagode, tako što će moći da daju i po neki lični pečat u vidu dodatnog natpisa ili treće boje. Nema podataka o datumu izdavanja ili ceni Excalibur Essenza SCV12, ali očekujemo da će biti više od početne cene od 185.000 USD za Excalibur Aventador S, po kojem je on rađen.

Lamborghini Essenza SCV12 je trkački automobil ograničene serije koji je namenjen samo za stazu. Pokreće ga najmoćniji V12 motor sa prirodnim aspiracima koji je ikada napravljen. Stvara više od 830 konjskih snaga koje se šalju na zadnje točkove i omogućiće impresivne performasne. Lamborghini će napraviti samo 40 ovih modela automobila, pa će i Excalibur Essenza SCV12 biti napravljen u samo 40 komada.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group