Trend - Satovi

Najluksuzniji Casio G-Shock časovnik

Casio G-Shock časovnici se lako prepoznaju u masi drugih, zbog svog sporstskog izgleda i robusnog dizajna…

Ipak, i ovi modeli mogu postati luksuzni, čemu svedoči novi MR-G Hammer Tone model od zlata. Ručno napravljen u Japanu, ovaj časovnik je kreiran upotrebom tradicionalne Tsu-i-ki metode, pri čemu je svaki detalj ručno urađen kako bi se kreirao unikatni reljefni dezen.

Lansiranje ovog časovnika obeležilo je drugu saradnju ovog brenda sa trećom generacijom majstora u radu sa metalom, Bihou Asano. Metoda koja je korišćena za izradu ovog časovnika koristi se i za izradu delova japanske železnice.

MR-G Hammer Tone časovnik ima titanijumsko kućište i narukvicu, anti-reflektivni sloj od safirnog kristala, sistem GPS satelitske sinhronizacije koji garantuje precizonost, a opremljen je Multiband 6 i Tough Solar opcijama. Otpotnost na šokove i udarce, Tough Solar mehanizam, indikator geografske širine, avionski režim rada, dualno svetsko vreme, full auto led super illuminator, dnevni alarm, automatski kalendar, štoperica, brojač i displej dana i datuma su takođe deo ovog paketa, udobno smešteni unutar kućišta koje meri 49.8 mm.

Od 300 proizvedenih časovnika, većina je već rezervisana, tako da ako želite da posedujete ovaj model, morate delati brzo i imati 6.200 dolara na raspolaganju.

Lux Life

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group