OMEGA brend kreirao još jedan Džejms Bond časovnik

Reč je o Seamaster Diver 300M 007 Edition modelu...

Kako bi proslavio 25. film o James Bondu, „No Time To Die“, OMEGA je kreirala novo Seamaster Diver 300M 007 izdanje. Novi časovnik je dizajniran uz doprinos glumca, Danijela Krega, koji će poslednji put tumačiti ulogu agenta 007.

Dostupan sa milanskim kaišom od titanijumske mreže i u tamno smeđoj, sivoj i bež boji, 42-milimetarski sat izrađen je od titanijuma i sadrži novu specijalnu kupolu od safirno-kristalnog stakla.

OMEGA je takođe koristila aluminijumski brojčanik napravljen u staroj „tropskoj“ braon boji čini da sat deluje elegantno i muževno. Sat se pokreće OMEGA koaksijalnim glavnim hronometrom kalibra 8806 i zaštićen je karoserijom NAIAD LOCK označenom nizom brojeva povezanih sa franšizom Bond i originalnim vojničkim satovima. Vodootporan je do dubine od 300 metara i  dolazi u specijalnoj torbici od tkanine i poseduje petogodišnju garanciju.

Po ceni od 8.100 USD i 9.200 USD u zavisnosti od  kaiševa, OMEGA Seamaster Diver 300M 007 Edition je sat koji će dobro isprazniti vaš novčanik, ali koji će vas dobro služiti i koji ćete verovatno prenositi s kolena na koleno.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group