Trend - Satovi

Poslednje izdanje ikoničnog URWERK UR-210 časovnika

Sve dobre stvari se završavaju, ali ponekad su i bolje stvari odmah iza ugla...

URWERK je predstavio finalno izdanje svog ikoničnog UR-210, izvanrednog naučno-nadahnutog sata, sa jedinstvenim dizajnom koji prikazuje vreme na način na koji to ne čini nijedan drugi sat. Premijerno predstavljen 2012. u Baselworldu, UR-210 je bio revolucionaran sat koji niko nije uspeo da iskopira.

Novi URWERK UR-210 Final Edition dolazi sa zadivljujućim kućištem od titanijuma i čelika sa crnim PVD premazom, upotpunjenim vrhunskim crnim i rutenijumskim brojčanikom, sa kontrastnim crvenim brojevima, zelenim i narandžastim indeksima i elegantnim crnim kaišem od aligatora. Finalno izdanje biće proizvedeno u samo sedam komada, a svaki od njih koštaće 137 000 švajcarskih franaka.

UR-210 sadrži brojne inovacije koje su ga učinile izuzetno traženim. Prvo, ovaj sat ima jedan od najvećih retrogradnih sistema ikada napravljenih. Ne možete primetiti čistu složenost ovog retrogradnog sistema samo gledajući ga, već ga morate slušati. Sat ima oštar zvuk „klackanja“ koji signalizira prolaženje svakog sata.

URWERK takođe sadrži potpuno novu vrstu automatske indikacije efikasnosti navijanja koja pokazuje da li je korisnik proizveo dovoljno energije u poslednja dva sata, što vam daje uvid u to koliko sat treba da navijate.

Svojim velikim i provokativnim dizajnom, futuristički UR-210 nosile su brojne poznate ličnosti, uključujući Ralfa Lorena i Majkla Džordana.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group