Pratite Bundesligu uz pomoć vašeg TAG Heuer connected sata


Najvažnija sporedna stvar za muškarce-fudbal, od sada može biti dostupna svim vlasnicima nedavno lansiranog sata čuvenog švajcarskog proizvođača TAG Heuer, modela TAG Heuer Connected. Zahvaljujući ovom tehnološkom čudu sada možete pratiti čuvenu nemačku Bundesligu.

Nedavno predstavljeni luksuzni sat čuvene švajcarske časovničarske kompanije Tag Heuer, obznanio je partnerstvo sa partnerima Intel Corporation i Google kroz aplikaciju Bundesliga.

Ova aplikacija, koja je specijalno razvijena za smart telephone, može se koristiti na modelu sata Tag Heuer Connected sve do kraja sezone najpopularnije nemačke lige fudbala - Bundeslige.

Ovo čudo od aplikacije pruža mogućnost svim pasioniranim ljubiteljima fudbala, bilo da se nalaze na nekom važnom sastanku ili u poseti prijateljima, da u svakom momentu na diskretan način saznaju rezultat željene utakmice bez gledanja u mobilni telefon.

Kako?

Zahvaljujući jedinstvenom i intuitivnom načinu predstavljanja informacija, korisnici Tag Heuer Connected sata mogu pratiti najvažnije rezultate Bundeslige kroz tri interaktivna odeljka koji se nalaze u hronografskim sekcijama sata, a locirani su na pozicijama  12, 9 i 6 sati. Ovaj ergonomski ekran razumljivo pruža informacije jasno, omogućavajući nosiocu sata da ostane fokusiran na suštinu, a što je najvažnije, estetika samog sata TAG Heuer nije nimalo narušena.

Brojne funkcije u okviru Bundesliga aplikacije su specijalno optimizovane za Tag Heuer Connected sat, uključujući i mogućnost prikazivanja live rezultata same utakmice. Korisnici mogu izabrati omiljene timove za koje žele da primaju direktne informacije live prenosa. Korisnicima će potom biti prikazani najznačajniji događaji meča u okviru hronografa. Ukoliko korisnik dodirne željenu utakmicu ili rezultat u jednom od tri hronografska okvira, on se automatski preusmerava  na opciju “uživo” koja prikazuje trenutni rezultat, preostalo vreme i najnovije događaje sa odabrane utakmice.

Poseban kuriozitet je i to, što je korisnik u mogućnosti da vidi sve utakmice koje će biti prikazane pri pokretanju aplikacije, kao i detalje poput toga kada je sudija svirao faul, informcije o svakom žutom ili crvenom kartonu... Kada nema utakmice, postoji prikazano odbrojavanje do sledećeg meča omiljenog tima u okviru Bundeslige.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group