Trend - Satovi

Richard Mille predstavlja časovnik od 188.000 dolara

Ukidanje vrlo popularne porodice satova RM 11 Flyback Chronograph iz linije satova Richarda Millea ostavilo je veliku prazninu u ponudi brenda u srednjem opsegu. Na tipičan način Richard Mille brenda, tehnički časovnik koji pomera granice horološkog inženjerstva predstavljen je kao zamena Flyback seriji i čini nam se da će ona biti više nego dovoljna.

Novi interni hronograf RM 72-01 Lifestyle izuzetno je impresivna kreacija Richarda Millea zahvaljujući inovativnom kretanju i jedinstvenom brojčaniku. Iako proizvođač satova nastavlja priču sa svojim zakrivljenim kućištem u obliku, sat doalzi u dve dimenzije (38,4 mm i 47,3 mm) i biće dostupan u varijantama titanijuma 5, crvenom zlatu 5N, crnoj keramici i beloj keramici.

S druge strane, brojčanik ima jedinstvenu interpretaciju skeletnog izgleda. Umesto tradicionalnog formata 3–6–9 sati za hronografe, Richard Mille je išao sa formatom1, 5 i 9. Vrhovi strelica i tekstovi u boji dodaju zanimljiv kontrast crnom brojčaniku sa zlatnim akcentima.

Pokretanje sata vrši potpuno novi mehanizam - automatski hronograf sa povratnim kretanjem Calibre CRMC1. Napravljen je od titanijuma petog stepena, a unutrašnji mehanizam patentirao brend i učinio ga da bude neverovatno precizan i dugotrajan. Pored toga, sat dobija i oslobođenu vagu otpornu na udarce, kompaktni dvosmerni platinasti rotor za namotavanje i brže rotirajuće kućište glavne opruge.

Novi interni hronograf RM 72-01 Lifestyle dostupan je preko ovlašćenih distributera i ima početnu cenu od 188.000 američkih dolara.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group