Trend - Satovi

SAT LETA - Tudor Black Bay Fifty-Eight Navy Blue

Novi Tudor Black Bay Fifty-Eight Navy Blue biće vaš savršeni letnji pratilac.

Ovaj časovnik je poslednja iteracija popularnog Tudor-ovog ronilačkog sata Black Bay, od kojih je svaki inspirisan ronilačkim satom kompanije „Big Crown. Kristalna tamnoplava boja ovog modela podseća na satove fransuske mornarnice koji su se koristili tokom 60-ih i 70-ih godina. Black Bay Fifty-Eight Navy Blue kombinuje vojnu istoriju sa upečatljivim dizajnom i modernim mehanizmom i tako stvara kombinaciju savršenu za leto.

Njega pokreće Tudor-ov sertifikovani COSC-ov MT5402 samonamotavajući mehanizam, koji je izrađen u sopstvenom domu i testiran tako da osigurava najpreciznije merenje vremena. Pored toga, Fifty-Eight ima 200-metarsku vodootpornu izdržljivost i ima rezervu snage od 70 sati, što je mnogo više od većine satova koji imaju snagu od 48h.

Prema Tudoru, dugotrajno napajanje čini sat „vikend zaštićenim“. Drugim rečima, možete ga skinuti u petak i nositi u ponedeljak, a da ne morate da ga navijate.

Da bi se zaista istakla primamljiva tamno plava boja, Tudor je brojčanik upario sa prelepim plavim kaišem. Čak i kaiš ima neku jedinstvenu istoriju. Napravljen je na vintage francuskim mašinama za krojenje kompanije Julien Faure, sa kojima je Tudor partner u poslednjih 10 godina. Srebrna pruga i kopča od kaiševa odlično nadopunjuju duboku plavu i čeličnu šemu sata i dodaju još jedan detalj časovniku koji defintivno čini da on lako zapadne za oko.

Ovaj sat biće dostupan za kupovinu u Tudor radnjama, a njegova cena biće 3700 dolara.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group