Seiko predstavlja dve nove linije inspirisane snenim japanskim pejzažima

Više slika

Više slika

Najnovija ponuda legendarne kompanije Seiko svoju inspiraciju crpi iz zadivljujućeg neba posmatranog iz studija kompanije smeštenog u blizini planine Ivate...

Sa dva GMT modela, nova kolekcija sastavljena je od dve linije nazvane ‘Sea of Clouds’ SBGJ275 i ‘Mid-heaven’ SBGM253.

U okviru proizvođačeve Sport Colection serije, ‘Sea of Clouds’ GMT okarakterisani su predivnim brojčanikom koji opisuje scenario iz njihovog imena. Kreiran od nerđajućeg čelika, časovnik sa prečnikom 44.2 mm poseduje dvotonsku bazu, uklapajuću narukvicu i zadivljujući zadnji providni deo.

Kroz dvostruko zakrivljeni safirni kristal u potpunosti je vidljiv prelepi 9S86 mehanizam, nudeći neometan pogled na svoje svetloplave oscilirajuće tegove. Sa cenom od 7.600 dolara, ‘Sea of Clouds’ GMT će biti ponuđen u ograničenoj seriji od 2.000 jedinica.

Prednja strana ‘Mid-heaven’ GMT modela poseduje svetloplavi brojčanik sa sunray obradom, postavljenim u kućište i na bazu sa poliranim finišima. Isto kao i kod prvopomenutog modela oscilirajući mehanizam takođe može biti viđen kroz kućište, ali je u ovom slučaju on obeležen opojnom plavom nijansom i finiširan tretmanom anodne oksidacije.

Ograničen na 1.700 komada, ‘Mid-heaven’ model pokreće 9S66 automatski mehanizam i stiže na tržište sa cenom od 5.600 dolara. Oba modela biće dostupna eksluzivno putem Grand Seiko sajta i u svim buticima brenda od oktobra meseca.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group