TAG Heuer lansira novu generaciju svog luksuznog Connected časovnika

Slavni švajcarski brend kombinuje eleganciju i umeće, sa novim hi-tech opcijama, koje će ponuditi prilagođeno fizičko i digitalno iskustvo, fokusirano na performanse...

TAG Heuer je bio pionir u industriji luksuznih pametnih satova 2015.godine, a od tada, slavni brend je predstavio mnoštvo modela koji su osvojili čitav svet. Sa trećom generacijom svog vizionarskog proizvoda, TAG Heuer pravi dizajnersku i tehnološku izjavu, koja dalje učvršćuje njihovu poziciju lidera u segmentu luksuznih pametnih satova.

TAG Heuer Connected sat predstavlja jedinstvenu kombinaciju prefinjenosti i elegancije hronografski inspirisanog modela, koji je kreiran u skladu sa najčistijim časovničarskim tradicijama, sa vrhunskim, jedinstveno dizajniranim digitalnim iskustvom koje je usmereno prema performansama. On svojim kupcima nudi fantastični sat koji će im poboljšati lični životni stil, bilo da se radi o svakodnevnim aktivnostima ili sportskim iskustvima. Pored sada već ustaljenih opcija, novi model nudi i novu TAG Heuer mobile aplikaciju, koja će vam dati mogućnosti još veće personalizacije i uvid u vaša dnevna dostignuća.

Šef strategije i digitalni direktor TAG Heuer brenda, Frederik Arno, koji predvodi ovaj ambiciozni projekat od njegovog začetka, izjavio je: „TAG Heuer Connected sat dizajniran je i proizveden sa istom strašću i pažnjom posvećenom detaljima, koje pružamo našim mehaničkim modelima. Kvalitet izrade je od krucijalnog značaja u svakom projektu na kom radimo, a nikada ne pravimo kompromise kada se radi o estetici ili emocijama. Connected model nije samo predivni časovnik, već je zaista sveobuhvatno iskustvo, jer sada uživa unutar kompletnog TAG Heuer digitalnog ekosistema, koji je usmeren prema performansama i sportu. Navigacija ovog modela je duboko prefinjena, pa je on krajnje intuitivan i jednostavan za upotrebu u svakoj situaciji. Možemo slobodno reći da on izražava našu filozofiju na sasvim novi način, nudeći neograničene mogućnosti za inovaciju u budućnosti. Zahvaljujući talentu i posvećenosti naših timova, novi Connected model je proizvod koji definiše naš brend, odnosno onaj koji će nas odvesti u novu eru“.

Luksuz na vašem ručnom zglobu

Kućišta prečnika 45 mm, kreirana od nerđajućeg čelika ili titanijuma, predstavljaju eho intrigantnog dizajna, plemenitih materijala i rafiniranih finiša TAG Heuer hronografa, uključujući njihove tradicionalne facetirane lugove, polirane i brušene detalje, keramičke baze, rotirajuću koronu, ušrafljenu poleđinu kućišta i elegantnu narukvicu ili kaiš, sa opcijama crne gume ili čelika.

Brojčanik ovog modela ima OLED ekran koji je idealno čitljiv, a zaštićen je safirom koji je otporan na ogrebotine. Kako bi se produžio radni vek baterije, ekran se smenjuje između aktivnog i ambijentalnog režima rada, ali uvek govori tačno vreme. Pored toga, časovnik dolazi sa magnetnim punjačem baterije i vrećicom za putovanja.

Učinite ga svojim

Kada se radi o ekranu ovog modela, kupci mogu odabrati između pet uvek uključenih mehaničkih ili digitalnih TAG Heuer lica sata, dok svaki od njih mogu dalje prilagoditi tako da se savršeno uklapa sa njihovim ličnim stilom. Inspirisani časovničarskim nasleđem brenda, njihovom ekspertizom i vanvremenskim kodovima dizajna, brojčanici uključuju verziju sa tri kazaljke koju smo mogli videti na Heuer 02 skeletonizovanom brojčaniku, digitalizovanu Carrera Heuer 01 opciju, displej nalik tečnom kristalu, jedinstvenu animaciju zasnovanu na mreži neurona nazvanu Orbital i omaž heksagonalnoj strukturi nanocevi slavne karbonske opruge brenda.

Lica časovnika se mogu lako prilagoditi različitim opcijama brojčanika i bojama, a mogu se programirati tako da posebno akcentuju određene preference: progres aktivnosti, notifikacije, vreme i mnogo toga drugog.

Versatilnost TAG Heuer Connected modela takođe je poboljšana intuitivnim sistemom zamene narukvice.

Povezani način života

Uz pomoć Wear OS by Google opcije, TAG Heuer Connected časovnik podržava svoje vlasnike tokom svake aktivnosti kojom se bave tokom jednog dana, zahvaljujući servisima kao što su Google Assistant ili Google Translate, e-mail notifikacijama ili obaveštenjima o porukama, Google Pay u prodavnicama koje to podržavaju, dok takođe, on može kontrolisati muziku, agentu, vreme, mape i mnogo toga drugog.

Spreman za akciju

TAG Heuer je pažljivo odabrao svaku funkciju svog novog Connected modela, sa ciljem poboljšanja svakodnevnog života osobe koja ga nosi, a posebno tokom sportskih aktivnosti. Dizajniran sa intenzivnim aktivnostima na umu, TAG Heuer Connected model je zaštićen panelom od safirnog stakla, dok mu je kućište kreirano od laganih materijala poput titanijuma. Pored toga, on je vodootporan do 5 ATM, pogodan je za aktivnosti u vodi manje brzine, a poseduje bateriju od 430 mAh, koja je optimizovana da uključujejednu sportsku aktivnost sa upotrebom GPS-a, audio strimovanjem i praćenjem rada srca. Baterija se može dopuniti za samo 90 minuta.

Uvek ispred svih – tačno na vreme

TAG Heuer Connectzed časovnik, najluksuzniji pametni sat na tržištu, koristi renomirane časovničarske veštine ovog brenda i prenosi ih u doba dvadeset prvog veka. Za život ispunjen aktivnošću i akcijama, ovaj pametni sat predstavlja savršeni balans između pouzdanog instrumenta i statement aksesoara koji je protkan nepogrešivim TAG Heuer identitetom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group