Undone predstavlja fenomenalni BATMAN časovnik

Ljubiteljima jedinstvenih satova poznata je UNDONE, vodeća svetska kompanija koja kerira unikatne satove. Brend se vraća, kako bi prioslavio 80. rođendan Crnog Viteza.

Inspirisan tajnim identitetom Brusa Vejna, njegovim  oružjem i uređajima, sat Batman Quantum preuzima dizajnerske nagoveštaje od Batmobila sa mišićavim uglovima i mat, peskiranom završnom obradom. Brojčanik nalik na mlazni motor je poluprovidan kako bi otkrio automatski mehanizam koji se krije ispod.

Ovaj časovnik je dovoljno privlačan za Brusa Vejna, a dovoljno izdržljiv za Batmana i dostupan je u standardnoj srebrnoj ili limitiranoj crnoj boji sa dijamantskim karbonskim premazom. Undone nudi dve varijante Quantum-a: Standard Edition (650 USD) i Limited Edition (799 USD). Svaki stiže u 47-milimetarskom kućištu od titanijuma.

Ugaone ivice i peskirane površine pojačavaju  agresivnu estetiku. Pogled na brojčanik prikazuje Batmanov logotip odmah ispod markera od 12 sati. Logotip se nalazi u unutrašnjem krugu koji pokazuje oznake poput radara. Kazaljke imaju svetlost koja u mraku svetli ledeno plavom nijansom.

Kada se pogleda iz daleka, deluje kao futuristički gedžet ili neko špijunsko oružije, ali kada bacite malo bolje pogled, shvatate da se ipak radi o fenomenalnom časovniku, zbog kojeg ćete uvek biti u centru pažnje.

Foto:https://www.beautifullife.info/

V.P.

 

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group