Trend - Satovi

Urwerk predstavio novi model časovnika

Četiri meseca nakon što se Urwerk oprostio od svoje ikonične serije UR-210 sa „Poslednjim izdanjem“, švajcarski stručnjak za horologiju sada je predstavio naslednika: model UR-220, nazvan „Project Falcon“.

Novi model podiže dizajn svog prethodnika na još viši nivo. Za početak, Project Falcon vratio je ikonski indikator zamene ulja na svom kućištu, instrument koji se dugo pojavljuje u modelima UR-110, ali je od tada odsutan već duži niz godina. Marka opravdava svoju reputaciju stalnih inovacija tako što je prvi put iskoristila upotrebu karbona i tako stvorila kućište koje je izdržljivo i otporno na sve spoljne uticaje.

Što se tiče složenosti samog brojčanika, UR-220 usvaja istu patentiranu satelitsku indikaciju koja se koristi i za UR-210. Rezerva snage se prikazuje preko dva merača koji se sastoje od 83 dela, a svaki merač pokazuje 24 sata. Završni detalji sata čine izvanredni elementi poput „radioaktivnog zelenog“ sjaja, posebno dizajniranog fonta inspirisanog grafikom iz naučno fantastičnih video igara. Ovaj sat je takođe prvi koji dolazi sa posebnom gumenom narukvicom koja je kreirana da bude neverovatno istrajna.

Urwerk UR-220 „Project Falcon“ košta 158.363 dolara, tako da nije jeftin aksesoar, ali ljubitelji satova i kolekcionari koji imaju malo deblji novčanik će ga sigurno rezervisati, jer je ovo jedan od najunikatnijih časovnika koji smo ikada videli.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group