20 najboljih muških parfema svih vremena

Postoji stotine izvanrednih muških mirisa, ali samo ikonični parfemi mogu biti izvdojeni iz mase na prvi njuh...

Među svim neverovatnim notama svih vremena, postoji verovatno manje od pedeset koje su preživele brojne stilove i modne trendove zaradivši mesto u mirisnoj dvorani slavnih. Ovi parfemi su definitivno neki od najboljih muških mirisa svih vremena.

„Muškarci često procenjuju parfeme na isti način kao što to rade sa svojim automobilima“, izjavio je proslavljeni parfimer Azi Glaser. „Oni žele sofisticiranost, ali zahtevaju pouzdanost i performanse, takođe“. Drugim rečima, dok oni parfemi sa svojim skupocenim bočicama i visokobudžetnim markentiškim kampanjama zaista imaju uticaja, na kraju, muški parfemi preživljavaju sve dekade jer se muškarci uvek vraćaju da ih pomirišu još jednom.

Stoga, bilo da volite sveže note i tragate za svojim prvim mirisnim potpisom, kao pravi kolekcionar muških parfema koji će dodati još nešto svojim zalihama, ili jednostavno tragate za savršenim poklonom, nikada ne možete pogrešiti ukoliko se odlučite za bilo koji od ovih, koje vam predstavljamo u nastavku ovog teksta, odnosno neki od 20 najboljih muških parfema svih vremena.

« 18 19 20 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group