7 koraka do savršene frizure

Više slika

Više slika

Da li ste zadovoljni sa vašom frizurom? Ako niste, mi vam možemo pomoći...

Iako možda ne izlgeda tako, muške frizure su dosta zahtevne, pogotvu danas. Danas, postoji veliki broj različitih muških frizura, pa morate tačno šta želite pre nego što odete na šišanje. Frizura je veoma bitan detalj na vašem telu i ključna je za željeni izgled.

Mi vam predstavljamo 7 koraka koji će vam pomoći da dođete do željene i savršene frizure.

1. Uradite domaći

Pre nego što odete kod frizera, morate dobro znati šta želite. Dakle, uradite domaći. Tačno odredite koju frizuru želite, jer ćete tako lakše objasniti vašem frizeru. Ako se budete nećkali i premišljali to se može odraziti na vašu frizuru koja može postati nedifinisana i bez oblika.

2. Dođite spremni

Pre šišanja najbolje je da dođete sa suvom, čistom kosom koja u sebi nesadrži nikakve produkte. Frizeru će biti mnogo lakše da oblikuje i šiša vašu kosu ako je prirodnog oblika.

3. Budite tačni

Trudite se da budete tačni. Frizeri danas imaju mnogo posla i ako zakasnite, to znači da ćete imati manje vremena da se posvetite svojoj kosi. Ako dođete na vreme, imaćete dovoljno vremena da se kosnultujete sa svojim frizerom i da mu objasnite i pokažete svoje želje.

4. Pričajte

Budite komunikativni i pričajte sa vašim frizerom. Objasnite mu do najsitnijih detalja kakvu frizuru želite, jer ćete na taj način dobiti najbolju frizuru. Ako sve lepo objasnite, mnogo ćete olakšati posao vašem frizeru koji će onda moći da se posveti vašoj kosi i frizuri.

5. Pokažite šta želite

Srećom, živimo u moderno doba gde svako ima mini televizor u džepu. Na ovaj način možete pokazati željenu frizuru vašem frizeru i on će tako na najbolji način shvatiti vaše želje. Što više slika to će biti bolje.

6. Pratite rad vašeg frizera

Ceo proces šišanja morate pratiti i morate navoditi vašeg frizera ka vašim željama. Gledajte kako vaša frizura napreduje, a ako vam se ne sviđa, recite to vašem frizeru na vreme dok još može da se poravi. Ako sačekate kraj šišanja da bi ste rekli da nešto nije dobro, tada će već biti kasno.

7. Odlazite češće kod frizera

Osnova dobre frizure je redovno održavanje, a ko će bolje da vam održava frizuru nego vaš frizer. Nemojte da čekate da vam kosa previše izraste. Bolje je da odete na češće, ali kraće tretmane na kojima ćete bolje i lakše oblikovati vašu željenu frizuru.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group