Adidas i Sporty & Rich predstavljaju klasične Samba modele u novim bojama

Losanđeleska kompanija Sporty & Rich iza sebe ima veoma bogatu i šarenoliku istoriju...

Startujući kao blog stranica od strane osnivača Emili Oberg, ova kompanija je prerasla u magazin i globalno priznatu publikaciju koja se fokusirala na sportsku opremu sa akcentom na zdravom životu, ali evolucija Sporty & Rich brenda ni danas ne posustaje i trenutno svetu donosi drugu saradnju sa kompanijom Adidas Originals iz koje stiže nova ponuda klasičnih kožnih patika u nekoliko različitih šema boja.

Ovaj duo je prvi put stupio u saradnju prošle godine, što je obeležilo početak partnerstva koji nam sada donosi tri serije u specijalnim kombinacijama boja, od kojih prva predstavlja originalne Samba tonove, zadržane na baznom i vrhunskom modelu nove ponude.

Krerani od premijum bele kože, ponovo oživljeni klasici stižu sa klasičnim crnim akcentima u vidu tri crne linije sa strane i crnim segmentom sa belim znakom kompanije Adidas na gornjem petnom delu. Bež štitnici od prevrnute kože na štitnicima od blata dodaju kontrast delu iznad i oko prstiju, sa pozlaćenim jezikom i srednjim žigom postavljenim na gumenim đonovima.

Finalne dve verzije poseduju plave i smeđe nijanse koje se ogledaju u obrnutim paletama, sa tonalnim gornjim segmentima, akcentovanim detaljima od prevrnute kože na prednjim delovima, sistemima pertlanja, bočnim stranicama i petnim segmentima. Isti dizajnerski elementi krase sve tri serije ove klasične linije, čineći jednu kohezivnu ponudu za sve obožavaoce Samba modela.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group