Trend - Stil

Adidas lansirao Spider Man patike

Legendarni Superstar model posvećen je jednom od najpopularnijh superjunaka ...

Povodom izdanja igrice „Spider-Man: Miles Morales“  za PlayStation 4 i 5, Adidas Originals objavljuje Superstar patike koje će se pojaviti u stvarnom životu, kao i u igri. Insomniac Games, Sony PlayStation i Marvel Games blisko su sarađivali sa Adidasom kako bi kreirali stil obuće koji će nositi Majls Morales, novi Spajdermen.

Dolazeći za 50. godišnjicu Superstara, nove patike proslavljaju njujorški klasik bojama inspirisanim upečatljivim odelom mladog Spajdermena. Gornji deo patike sadrži jarko crveno gornjište  naglašeno tonalnim šavovima i kontrastnom crnom kožom. Pored oznake „SUPERSTAR“ na motivima tri pruge u srednjim delovima patike, dodatno brendiranje dolazi u obliku PlayStation znaka na jeziku, kao i u obliku pauka sa mrežom koji je pozicioniran iznad pete.

Spiderman Superstar patike biće dostupne u plitkim i dubokim verzijama, a u prodaji će se naći od 11. novembra. Cena još uvek nije otkrivena.

Foto:Hyperbeast

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group