Anderson Bel i ASICS donose tri potpuno nova i interesantna izdanja

Nakon inicijalnog predstavljanja fotografija, objavljenih početkom ovog meseca, Anderson Bel i ASICS sada zvanično nude uvid u svoju specilanu liniju GEL-1090 modela, koji će obeležiti drugu zajedničku ponudu ova dva brenda...

Nastavljajući senzibilitet inspirisan planinarenjem, nastao u okviru njihove prve saradanje, dva brenda predstavljaju nove modele koje dobijaju mrežaste pertle osigurane čvrstim zatvaračima i brendiranim metalnim kopčama, koje možemo videti na klasičnim planinarskim čizmama. Ispod se nalazi mrežasta baza koja propušta vazduh i gornji slojevi od lakirane kože naglašeni konturama i perforacijama. Za kompletiranje nove siluete zaslužni su jastučići u obliku bumeranga integrisani u GEL™ međuđonove i vučne potplate.

Patike će stići u tri različite kombinacije boja, preuzimajući inspiraciju iz dečijih filmova koji su zaintrigirali tim kompanije Andersson Bell, kada su njegovi članovi bili mladi. Prva reinterpretacija novih modela predstavlja omaž hramovima u džunglama Indijane Džonsa, druga kombinacija ističe priču ajkule u filmu Jaws, koja je postala zombi i na kraju ukroćena od strane legendarnog ribara na njegovom brodu, dok je treća varijacija ekspresija Betmobila iz Betmen univerzuma, zamišljenog sa vrhunskim modernim materijalima i tehnologijom pronađenom u drevnim pećinama.

Andersson Bell x ASICS HN2-S PROTOBLAST serija patika stigla je na globalno tržište putem ASICS zvaničnog sajta i svih ovlašćenih prodavnica od 27. marata.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group