ASICS predstavlja novi GEL-KAYANO 14 model u dva izdanja

Dizajnerska agencija koja je postala ozbiljan brend ulične i sportske mode, JJJJound, svoje poštovanje zaslužila je zbog minimalističkog pristupa kreiranju patika i ostalih visokokvalitetnih proizvoda...

Saradnja tokom kreiranja sportske obuće postala je baza za ovaj montrealski brend i u ovom polju on potpuno briljira, što potvrđuje i poslednjim izdanjem crnih New Balance 990v3 modela, patika čistog dizajna i maslinaste boje, karakteristika koje sada deli sa predstojećom linijom GEL-KAYANO 14, kreiranom u partnerstvu sa kompanijom ASICS.

Ovo je zvanično prvi put da JJJJound stupa u saradnju sa legendarnom japanskom markom i ovaj duo je zajedno kreirao interesantne modele u dve varijante neutralnih i jakih šema boja. Postoji dosta sličnosti između ove dve verzije modela, kao što su mrežasti bočni delovi i metalik srebrne prevlake. Dodatno, bočni petni segmeti pomešani su sa JJJound brendiranim segmentima, napisanim fontom koji prati siluetu patike.

U prvom paru patika, tigraste pruge ispunjene su crnom bojom, sa srednjim đonom kreiranim u krem varijaciji. Druga varijacija ove serije preuzima nešto svetliji pristup i poseduje svetlo bele ASICS logoe i međuđonove. Ulošci i unutrašnjosti patika podeljeni su između ASIC oznaka sa leve i JJJJound logoa sa desne strane.

Za sada nema nikakvih podataka o premijernom predstavljanju nove linije koja je proizašla iz ove saradnje, ali možemo očekivati da će ove patike stići na tržište tokom sledećih nekoliko meseci.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group