BIŠOPKA - frizura za kojom su muškarci odlepili

Serija "Vikinzi" postala je neverovatno popularna, a lik Bišop posluižio je kao inspiracija za kreiranje nove frizure...

"Vikinzi" su serija kojm su ljudi oduševljeni, a najviše muškarci i oni uživaju u tome da je gledaju. Međutim, jedan od najpopularnijih likova, Bišop, privukao je dosta pažnja, najviše zbog svoje neuredne i muževne frizure koju muškarci širom sveta žele da kopiraju.

Ova frizura je dobila popularni naziv BIŠOPKA i generalno nije teška frizura za kreiranje i održavanje. Pošto je karakteriše neuredna tekstura, ovu frizuru lako možete održavati i napraviti, a ona će čak izgledati dobro i kada ustanete iz kreveta.

Sve što treba da uradite jeste da kosu sa strane glave ošišate na kratko mašinicom, a da kosu na temenu glave ostavite dućom. Kosu na temenu ćete zatim podizati u vis i poenta je da se potrudite da kosa izgleda neuredno i da nema usmerenje koje će se lako primetiti.

Pogledajte ovaj video klip koji će vam pomoći da napravite ovu frizuru.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group