Brada - da ili ne?

Večita muška dilema, da li je brada privlačna ili ne. Najnovija istraživanja su ipak pokazala da osobe lepšeg pola nalaze muškarce privlačnijim kada imaju bradu.

Ako ćemo da verujemo ženskom instinktu, onda bi trebalo da nosimo bradu, jer se veći broj dama odlučio za muškarca koji ima bradu staru od 5 do 10 dana. Dakle, brada jeste privlačna. Međutim, ne smemo dopustiti sebi da „zarastemo“ kao vukodlak sa izgovorom „pa to žene vole“.

Bradi, kao i vašoj kosi, potrebno je redovno održavanje. Kako bi izgledala najbolje, dužina brade mora da se održava. Urednost je ključna stvar. Ne smete dozvoliti da vam brada izgleda neuredno. Svaki dan trimerom ili brijačem održavajte oblik, a linija bi trebalo da bude negde na pola puta između adamove jabučice i brade. Naravno, eliminišite bradu sa obraza ako ne želite da izgledate kao “Vuk”.

Sledeća stvar na koju morate da obratite pažnju jeste mekoća i izgled vaše brade. Kao i vaša frizura i brada može u ranim jutarnjim satima da izgleda raščupano i neuredno. Zbog toga, koristite fine češljeve i koristite malo kreme koja će vam ispraviti i ujednačiti oblik i ujedno učiniti vašu bradom mekšom. Ne zaboravite da hidrirate vašu kožu iako imate bradu. Možda vam se lice ne vidi, ali to ne znači da ne treba da ga održavate i negujete.

Dakle, brada jeste privlačna, ali samo kada se pravilno neguje i održava. Zbog toga se neki muškarci opredeljuju za izged bez brade, jer im je tako lakše. Naravno, brada ne stoji lepo svim muškarcima, tako da ako ste jedan od onih kojima brada ne stoji baš najbolje, slobodno se obrijte, sigurni smo da ćete privući osobe lepšeg pola na drugi način.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group