Ćelavo je u modi - Lista najseksipilnijih ćelavih muškaraca na planeti

Prošle nedelje princ Vilijam proglašen je za najseksipilnijeg ćelavog muškarca na svetu što je došlo kao rezultat duboke Google studije...

Sudeći prema svetskim medijima, istraživanje je sprovedeno od strane specijaliste za plastičnu hirurgiju, kompanije Longevita, koja je primetila da budući kralj Britanije izlazi na samom vrhu prilikom analiziranja imena različitih poznatih ličnosti koje su opisane kao seksi u onlajn blogovima i člancima.

Princ Vilijam pomenut je na ovoj listi čak 17,6 miliona puta, sa bokserom Majkom Tajsonom na drugom mestu, praćenim Hobbs & Shaw zvezdom, Džejsonom Stejtamom, na trećoj poziciji. Međutim, princ Vilijam i dalje poseduje nešto kose, što je veoma brzo dovelo do jakih reakcija na društvenim mrežama i neslaganjima sa rezultatima istraživanja.

U ovom prilično kompetetivnom polju, podaci do kojih je studija Longevita brenda došla potpuno se kose sa onlajn istraživanjem Ranger publikacije, koje je kreirano kako bi ljudi mogli da glasaju za najseksipilnijeg ćelavog muškarca i u kome se princ Vilijam ne nalazi ni u prvih deset. Opis je glasio: "Pokazalo se da najseksipilniji ćelavi muškarac mora imati čitavu glavu ošišanu ili obrijanu do kraja kako bi bio seksi."

Bilo da oni briju svoje glave kako bi ugladili svoj izgled ili jednostavno poseduju dovoljno godina kako bi kosa počela polako da im beži sa glave, svi ovi glumci i poznate ličnosti prilagodile su se ćelavom načinu života i izgledaju bolje nego ikada.

Predstavljamo vam Ranker listu top deset najseksipilnijih ćelavih muškaraca na svetu:

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group