Da li su ovo najbolje patike 2020. godine?

Air Dior patike su napokon stigle i koštaju 2000 dolara...

Iako su Air Jordan patike same po sebi prilično skupe, one se ne smatraju luksuznom obućom, jer postoje patike koje su mnogo skupocenije. Zbog toga se Air Jordan brend udružio sa popularnim luksuznim brendom, Dior, sa ciljem da kreira jedinstvene i luksuzne patike.

Patike su obojene belim i sivim bojama, a posedovaće i posebno kreran logo na kojem će pisati Air Dior, tako da će se odmah znati da je reč o specijalno kreiranom i luksuznom primerku. „Swoosh“ logo biće rućno izvezen i sadržaće oznake Dior brenda, tako da će biti potpuna novina koja će sigurno oduševiti sve ljubitelje Jordan brenda.

Air Jordan i Dior su sada napokon predstavili ove patike i objavili da će cena jednog para iznositi 2000 dolara, tako da smo siguni da će mnoge slavne ličnosti kupovati ova patike kako bi pokazale i dokazale svoju novčanu moć, tako da očekujemo da će ove patike vrlo brzo spotati najpopularniji model 2020. godine.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group