Kako da nosite patike u zimskom periodu

Više slika

Više slika

Ljubitelji patika, imamo rešenje za vas...

Neki od nas ne vole da nose teške cipele, ali kad je napolju sneg i led, patike nisu baš neka zaštita. Oni koji žive u severnijim i hladnijim delovima Sebije, gde godišnje padne velika količina snega, dobro znaju šta je hladoća. Duboke cipele i čizme su u tom slučaju najbolja opcija, ali šta ako neko ne želi da nosi cipele. Da li sa patikama može da pobedi hladno godišnje doba.

Odgovor je DA, a evo i zašto:

1. Tip patike

Patike se proizvode u različitim oblicima i služe za različite svrhe, pa ako želite da ih nosite po snegu, onda morate potražiti duboke patike koje pokrivaju vaš članak i koje pružaju bolju izolaciju. Ako uzmete plitke patike, bićete u velikom problemu.

2. Materijal

Materijal je od presudnog značaja. Morate se potruditi da nađete patike koje ne propuštaju vlagu i koje pružaju dobru izolaciju. Ako želite da vam bude toplo, onda vaša noga mora da ostane suva.

3. Debeo đon

Potražite patike sa debljim đonom. Što je izolacija od tla veća, to će vašim stopalima biti toplije.

4. Dobro postavljene patike

Postoje patike koje su posebno napravljene za hladnije vreme. Ovakve patike u sebi imaju termo postavu koja greje vaša stopala. Ove patike su savršene za hladno i snegovito vreme.

5. Dobre čarape

Naravno, morate se potruditi da imate dobar par čarapa na vašim stopalima. Čarape od prirodnih materijala će sprečiti da se vaše noge znoje, pa će one samim tim biti toplije i suve.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group