Kako da ofarbate kožne patike

Evo sjajnog načina da osvežite i vratite život starim patikama...

Sve patike imaju tužnu sudbinu, a to je da će biti bačene posle određenog vremena. Patike se prljaju, cepaju i habaju i zbog toga njihovi vlasnici kupuju nove i bacaju stare.

Međutim, mi smo pronašli sjajnu metodu koja će vam omogućiti da zadržite stare kožne patike i da kreirate unikatan dizajn koji će učiniti da vaše patike budu kao nove.

Reč je o "Hydro Dipping" metodi farbanja koja se radi pomoću vode i nitro sprejeva za farbanje. Poenta je da na površini vode stvorite sloj farbe u koji ćete umočiti vaše patike. Zatim će farba obložiti patike i tako stvoriti genijalan i unikatan dizan.

Ova metoda radi samo na kožnim patikama, tako da platnene patike na ovaj način nećete moći da sredite.

Potrebno je da prvo zaštitite i maskirate delove patika koje ne želite da farbate. Zatim uzmite prajmer, odnosno osnovni premaz koji se nanosi pre samog farbanja. Kada to završite u jedan veći plastični sud sipajte vodu,a zatim prskajte različite sprejeve u vodu. Kombinacijom više boja stvorićete šare koje će ostati na vodi,a sve šta dalje treba da uradite jeste da patike umočite i vaš novi dizajn biće gotov.

Kasnije odlepite zaštitnu traku i stavite pertle po želji i videćete da će vaše patike biti kao nove.

Pogledajte video klip:

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group